American museum of natural history night at the museum

Het New York Museum of Natural History is een van de beste musea in New York en een van de meest bezochte musea in de Verenigde Staten. Sinds de oprichting in 1869 heeft het elke lijst van de beste wetenschappelijke musea ter wereld aangevoerd.

Velen zullen het kennen uit Ben Stiller's film "Night at the Museum", vooral de jongeren. Hoewel de collectie in het echt niet tot leven komt als het donker is, is het toch een bezoekje waard - hier zijn de beste manieren om het te doen!

De beste optie

American museum of natural history night at the museum

Tickets voor het American Museum of Natural History in NYC

Ga naar het Natural History Museum door de wachtrijen aan de kassa over te slaan.

Met dit vervroegde toegangsticket kunt u het Natuurhistorisch Museum bezoeken zonder aan de kassa te hoeven wachten. Eenmaal binnen kunt u de galerie op uw gemak verkennen.

Als u kaartjes koopt voor het New York Museum of Natural History, kunt u de wachtrijen aan de kassa overslaan en genieten van de permanente tentoonstellingen. Veiligheidscontroles zijn echter onvermijdelijk en kunnen uw toegang tot de collectie vertragen, die ik hieronder zal beschrijven.

Om tijdens uw bezoek sanitaire maatregelen tegen COVID-19 te kunnen nemen, vraagt het museum u na de aankoop van uw ticket ook een datum te reserveren en een toegangsbewijs op de website van het museum in te vullen om toegang tot het museum te krijgen. Zodra u de bevestigingsmail hebt ontvangen, vindt u alle instructies om toegang te krijgen tot het museum.

Waarom ik deze optie kies: met dit ticket voor vervroegde toegang bent u verzekerd van toegang tot het Natural History Museum zonder in de rij te hoeven staan bij de kassa. Bovendien kunt u zo lang binnen blijven als u wilt en de galerie op uw gemak verkennen.

Aanrader als... u overweegt het Natural History Museum te bezoeken en een early bird ticket tegen de beste prijs wilt bemachtigen.


Koop tickets voor het museum aan de kassa

American museum of natural history night at the museum
Toegang tot het museum| ©Wikimedia

Het Natuurhistorisch Museum is een van de belangrijkste toeristische attracties. Het spreekt zowel kinderen als volwassenen aan en is daarom een van de meest bezochte musea van de stad, waar lange rijen kunnen ontstaan. U kunt het beste de kassa's van de musea vermijden en uw kaartje voor het Natuurhistorisch Museum van tevoren reserveren om tijd te besparen en meteen naar het museum te gaan, want er is heel veel te zien.

Als u echter van improviseren houdt en uw reis gaandeweg wilt plannen, kunt u aan het loket kaartjes kopen voor deze prijzen:

  • Volwassen $23
  • Kind (3-12) $13
  • Senior (60+) $18
  • Student (met ID) $18

Toeristenkaarten met het Natuurhistorisch Museum

American museum of natural history night at the museum
Binnen| ©Time Out

Om het meeste uit uw reis naar New York te halen, kunt u een New York City Sightseeing Card kopen, die een soort vast tarief biedt voor het bezoeken van de populairste attracties van de stad. Met deze passen bespaart u tijd (in de rij voor de kassa) en geld, omdat de prijzen van elk kaartje voordeliger zijn.

De New York City Sightseeing Passes met toegang tot het Museum of Natural History zijn:

Wat zit er meestal in de pasjes?

  • Kaartjes voor het Natuurhistorisch Museum
  • Toegang tot de New York sightseeing bus
  • Een pas voor de veerboot of cruise op de Hudson rivier
  • Kaartjes voor de populairste observatiedekken (Top of the Rock, Empire State Building of One World Observatory=)
  • Kaartjes voor het 9/11 Memorial en het 9/11 Museum
  • Tickets voor MoMA
  • Kaartjes voor het Metropolitan Museum of Art

Welke pas moet ik kopen?

Voordat u uw pas gaat kiezen, moet u weten dat er twee soorten kaarten zijn: die waarbij u per dag betaalt (en dus vrij toegang hebt tot alle attracties die u tijdens die dagen kunt bezoeken) of die waarbij u betaalt voor het aantal attracties dat u wilt bezoeken (het meest efficiënt als u al weet wat u tijdens uw reis wilt zien). Mijn artikel over de beste sightseeingkaarten voor New York City zal u helpen de kaart te kiezen die bij u past.

Plan uw bezoek aan het Natuurhistorisch Museum

American museum of natural history night at the museum
Bezoek aan de tentoonstellingen| ©Wikimedia

Locatie en routebeschrijving

  • Locatie: 200 Central Park West. New York, NY 10024-5102
  • Bereikbaarheid: Het New York Museum of Natural History is bereikbaar met de bus (M7, M10, M11, M79, M86 en M104) of de metro (81st St. Museum of Natural History Station, B- en C-lijn).

Openingstijden

  • Openingstijden: Het museum is geopend van woensdag tot en met zondag van 10.00 tot 17.30 uur.
  • Sluitingsdagen: Thanksgiving en Kerstmis.

Isabel's reizigerstip

Het Natuurhistorisch Museum is enorm groot en er is veel te zien, dus plan uw bezoek zorgvuldig. Trek ten minste 3 uur uit om op uw gemak op verkenning te gaan.

Wat te zien in het Natuurhistorisch Museum

American museum of natural history night at the museum
Een van de belangrijkste kamers| ©Wikimedia

Het Museum of Natural History, gelegen in een landschapspark tegenover Central Park, bestaat uit 28 met elkaar verbonden gebouwen waarin tientallen permanente tentoonstellingszalen, onderzoekslaboratoria en de populaire bibliotheek zijn ondergebracht. Het herbergt wat beschouwd wordt als 's werelds meest uitgebreide collectie van meer dan 35 miljoen stukken, die wegens plaatsgebrek niet tegelijkertijd kunnen worden tentoongesteld.

Gezien zijn omvang en het grote aantal tentoongestelde stukken kan een bezoek aan het Natuurhistorisch Museum overweldigend zijn, vooral als het de eerste keer is. Daarom kunt u ervoor kiezen een rondleiding te huren in het American Museum of Natural History, zodat een deskundige gids u alle details kan vertellen en u niet verdwaalt in de onmetelijkheid.

De tien permanente tentoonstellingen, verspreid over meer dan veertig zalen, worden aangevuld met tijdelijke tentoonstellingen en een planetarium.

Grote Galerij

De Grote Galerij is een ontmoetingsplaats waar fossielen en de Grote Kano, gebouwd door Indianen aan het eind van de 19e eeuw, te zien zijn.

Biodiversiteit en milieuzalen

Het biedt een glimp van het leven op aarde en de schoonheid ervan. Een zaal is gewijd aan de Noordamerikaanse bossen, een andere bestudeert de relatie tussen levende wezens en hun omgeving, een andere concentreert zich op de biodiversiteit en de bedreigingen daarvan, en nog een andere op het leven in de oceanen, waar een 28 meter lang model van een blauwe vinvis te zien is.

Vogels en Reptielen en Amfibieën Zalen

Enerzijds geven de zalen een beeld van de grote verscheidenheid aan vogels op onze planeet, met speciale aandacht voor die van Noord-Amerika en New York. Anderzijds heeft deze tentoonstelling ook betrekking op reptielen en amfibieën.

Zalen voor Aard- en Planeetwetenschappen

Deze tentoonstelling heeft drie zalen gewijd aan meteorieten, mineralen en edelstenen. Te zien zijn de Patricia smaragd (een van de spectaculairste die er bestaan), de Midnight Star Ruby (een dieprode robijnster) en de Star of India (de grootste gebeeldhouwde stersaffier ter wereld), die in de jaren zestig van de vorige eeuw het voorwerp was van een roof in het museum. De Ahnighito meteoriet, die neerstortte in Groenland, springt er ook uit.

Fossil Halls

De fossielenexpositie heeft de grootste collectie overblijfselen van dinosaurussen en zoogdieren. Het is verdeeld in zes zalen die zich richten op de oorsprong van gewervelde dieren, dinosaurussen, grote zoogdieren en primitieve zoogdieren. Hier zijn exemplaren te zien van o.a. Triceratops, Tyrannosaurus Rex, Stegosaurus en Brontosaurus.

Menselijke Oorsprong en Culturele Zalen

Deze tentoonstelling verkent de geschiedenis van de menselijke evolutie en de verschillende culturen van volkeren in Afrika, Azië, Noord- en Zuid-Amerika en de Stille Oceaan.

Zoogdier zalen

De aan zoogdieren gewijde tentoonstelling is een zorgvuldig geënsceneerde en nauwkeurig uitgebeelde tentoonstelling over de kenmerken van kleine zoogdieren, Aziatische zoogdieren, Afrikaanse zoogdieren, Noordamerikaanse zoogdieren, New Yorkse zoogdieren en de primatenzaal. De diorama's behoren tot de beroemdste ter wereld.

Rose Centrum voor Aarde en Ruimte

Het Rozencentrum is een van de meest unieke tentoonstellingen van het museum. Het is gewijd aan de studie van het heelal, sterrenstelsels, planeten en sterren. In dit gebied kunt u een bezoek brengen aan het Hayden Planetarium en de spectaculaire Hayden Sphere.

Theodore Roosevelt Memorial

In deze zaal bij de beroemdste ingang van het museum, Central Park West, staat het officiële monument voor Theodore Roosevelt, gouverneur van de staat New York en president van de Verenigde Staten. Bovendien is er het reusachtige skelet van een Barosaurus te zien.

Ontdekkingskamer

In deze ruimte kunnen kinderen van 5 tot 12 jaar in het gezelschap van volwassenen kennismaken met wetenschap, onderzoek en natuur door interactief te experimenteren met puzzels, kunstvoorwerpen en wetenschappelijke uitdagingen.

Het New York Museum of Natural History een beetje beter leren kennen

American museum of natural history night at the museum
Een van de belangrijkste kamers| ©Unsplash

Nadat hij de steun had gekregen van persoonlijkheden als Theodore Roosevelt Sr. (vader van de beroemde president van de Verenigde Staten en een van de medeoprichters van het instituut), verwezenlijkte de naturalist Albert S. Bickmore in 1869 zijn droom om het New York Museum of Natural History op te richten voor de studie van het heelal, de aarde, de mens en de verspreiding van de wetenschap.

Vanaf dat moment reisde het team van het museum naar alle continenten en was het betrokken bij expedities waarbij de Noordpool werd ontdekt, Mongolië en de Gobi-woestijn werden doorkruist, de dichte wouden van Congo werden doorgedrongen en onontgonnen gebieden van Siberië in kaart werden gebracht. Sindsdien is het museum doorgegaan met zijn inspanningen: het sponsort ongeveer 120 expedities per jaar en heeft meer dan 225 wetenschappers in dienst.

Andere interessante musea in New York

American museum of natural history night at the museum
Het museum van de stad New York| ©Filip Wolak

U moet nu wel weten dat New York een toeristisch aanbod heeft dat boven vele andere hoofdsteden in de wereld uitsteekt. En "museaal" gesproken, het is geen makkie. Als u zin hebt om enkele van de populairste musea te bezoeken, aarzel dan niet om te kijken wat het MoMA te bieden heeft (u leest hier hoe u uw bezoek kunt organiseren): MoMA New York tickets: hoeveel kosten ze, wat is er in het museum te zien, enz....).

U kunt tijdens uw reis ook andere soorten tentoonstellingen bezoeken, zoals het 9/11 Memorial/Museum, dat gewijd is aan de terroristische aanslagen die plaatsvonden op 9/11. Hier zijn mijn indrukken van het bezoek en enkele tips voor u: 9/11 Memorial tickets en rondleidingen in NYC.

En als u er nog niet uit bent (geen wonder, want de lijst van musea is eindeloos), volgt hier een overzicht van wat ik als de beste beschouw: 12 beste musea in New York City.

Is the American Museum of Natural History from Night at the Museum?

The building featured in the film, which was constructed on a sound stage in Burnaby, British Columbia, is based on the American Museum of Natural History in New York City, external shots of which were used in the movie.

What museum is Night at the Museum at?

Visit the American Museum of Natural History to see the real exhibits behind your favorite characters in the "Night at the Museum" movies. For more, take the "Night at the Museum" self-guided tour on your next visit.

Are the exhibits from Night at the Museum real?

' ” For the record, both the Peking Man skull and the giant sequoia are not figments of Hollywood's imagination, but really exist in the museum.

What should I not miss at AMNH?

There are two different halls in the David H. Koch Dinosaur Wing: the Hall of Ornithischian Dinosaurs and the hall of Saurischian Dinosaurs..
Lucy. In the Hall of Human Origins you will meet Lucy. ... .
The Great Blue Whale. ... .
Dinosaur Skeletons..