Rick and morty season 5 free online reddit

olay anında kız arkadaşın taksiye bindirip gönderilmesi gereken, devamında önce sakin sakin adamlarla konuşmaya çabalamanız, daha sonra da güzelce sopanızı yiyip - ama bu durumda bir-iki tanesini iyi benzetmeniz gerekiyor- eve ya da hastaneye gitmeniz gereken durumdur...

yoksa içinizde sürekli rahatsız edici bir durum olarak kalır.
deneyin mutlu olacaksınız yaralar ve şişikler bir haftada geçiyor.

bir de şunu eklemek istiyorum; eskiden yani 17-20 yaşlarında bizim de sevmediğimiz ne bileyim yakalasam mikecem dediğimiz adamlar vardı ve biz onları kız arkadaşıyla ne bileyim kız kardeşiyle, annesiyle vs. gördüğümüzde ya görmezden gelirdik ya da nazikce bir selam verirdik... ha daha sonra yakaladıgımızda güzelce kavgamızı da ederdik...şimdi ayrı bir kepazelik ayrı bir anlayış... bu arada yaşım 26 yani 1940 lardan bahsetmiyorum.

  • eski mezunlardan bir arkadaş, fakülteye dair ilginç olaylardan bahsediyor. şimdilerde asistan olan bir hocanın, dersten geçiş hikayesi...

    bunlar 9 kişi devamdan kalıyorlar. hoca çağırıyor odasına. diyor işte, gençler niye gelmediniz, niye kaldınız? anlatın sebebini, inanırsam geçiricem.

    öğrenci 1: babam felç geçirdi
    öğrenci 2: iflas ettik
    ö.3: sevgilim terk etti
    ö.4: babaannem sakatlandı
    ö.5: evimiz yıkıldı
    ö.6: tüp patladı
    ö.7: sel oldu
    ö.8: bıçaklandım

    türevi felaket senaryoları...

    hoca: sen niye gelmedin?
    bizim asistan: hocam geç yatıyorum, uyanamıyorum.
    hoca: niye geç yatıyorsun, bir yerde mi çalışıyorsun?
    asistan: yok. takılıyorum öyle

    hoca: seni geçirdim. diğer sekiz, siz kaldınız.

  • keşke islamcılar amishler gibi onurlu bir şekilde teknolojiden uzak yaşasa da şöyle salak salak şeyler görmesek dediğimdir.

    kullandığı internetten, uygulamasına bir çoğunun mucidi zaten allahsız kişiler. yani şeytan işi, kullanmayı bırakın amk.

  • şu sılayı türk televizyonları ve halkı fazla gözünde büyütüyor diyor ve susuyorum

  • ek$i sozluk tarihindeki en buyuk hurafelerden biridir. sozlukte entry'lere smiley koymak hicbir zaman yasaklanmami$tir, insanlar smiley koydu diye ucurulmami$tir.

    nasil ortaya ciktigi ise ayri bir hikayenin konusudur.

  • odaklanma sorunudur. her ne kadar günlük aktivitelerini yerine getirmeye çalışsalar da beyin kafasına göre hareket ettiği için yaptıkları şeye genellikle odaklanamazlar.

    genelde kafaları karışıktır. çağrışımlarla daha çok karışabilir; bir ses, bir koku, bir mekan vs. konuşmaları dağınıktır bu nedenle yer yer anlaşılmama problemi çektikleri görülür.

    düşündükleri her şeyin nedenini sonucunu anlamaya çalışırlar. temellendirme, somutlama ve çözümleme ihtiyacı duyarlar. yine bu durum da fazla düşünmelerine ve ayrıntılarda boğulmalarına sebep olur.

    uykusuzluktan bayılana kadar yatağa girmek istemezler çünkü yatak onların korkulu rüyalarıdır, gün içinde düşündüklerinin 10 katı (ölçmedim tabii sallama) fazla düşünürler. gece uyuyamama ya da uyumak için çaba göstermeme eğilimleri bundan kaynaklanır.

    düşüncelerindeki düzensizlik ise ruh durumlarına yansır. bir anda inanılmaz üzgünken, akla gelen başka bir şey aniden keyiflerini yerine getirebilir. böyle anlarda da ben ruh hastası mıyım acaba diye düşünmeye başlarlar.

    kısacası kafalarının içi sorularla dolu bir çöplük gibidir.

    kişisel not: böyle ortak özelliklermiş gibi kendimdekileri yazdım ama başlığın fıtratı bunu gerektiriyordu.

  • (bkz: solunum)

    yalnız dikkat ettiysen daha bi teknik yazdım. cahil işi değil yani.

  • yazılımcı değilim. olmaya çalışıyorum. ciddi bir çaba sarfediyorum. kolay bir iş değil.

    c#, oop, design pattern öğren. yapmak istediğin iş için unity öğren. bunları sürekli güncel tutabilmen için emek harca, ingilizce öğren, versiyon kontrolü için git'i öğren. veri yapılarını öğren... öğren babam öğren.

    linkedin'de ilanlara bakıyorum. adam ingilizce ilan vermiş, üst düzey c# skilli, unity'de 2 yıl deneyim, bütün şeyleri doldurmuş. vereceği para 7-8 bin lira. facebook gruplarında gördüm. en yüksek maaş teklif eden 14.000 tl idi. 1000 dolar etmiyor. aynı skillere sahip adam abd'de 8-15 k dolar kazanıyor.

    bu adam salak mı? elbette yurtdışına gider. hem daha medeni ve özgür ülke, hem daha yüksek maaş veriliyor.

    bizim türkiye'deki işveren mantığı bilişimde bile emek sömürüsüne dayalı. adam abd'de 10 bin dolara çalıştıracağı adamı burada 1000 dolara çalıştırıp abd'liden daha fazla kar etme kafasında. sonra ağlıyorlar istediğimiz özellikte eleman yok diye.

    mbappe'yi yıllık 2.5 milyon euro'ya galatasaray'da oynatmaya çalışmaya benziyor bunlarınki.

    edit: mesajı yazdığımdan beri olumlu ve olumsuz zibilyon tane mesaj geldi. hiç şaşırtmadı yine yazılımcı olup patron savunan kitleden de mesaj geldi :d abd iç savaşında kölelerin sahiplerinin yanında olmasına acayip şaşırmış, vay anasını demiştim. o yüzden artık şaşırmıyorum. kendini güttürmeye meyilli koyunlar olduğu sürece bu çark böyle devam edecek.

    benim yukarıda elemana değer vermeyen, ona iş öğretmeyen, bana aylık 10 birim kazandırsın ben de ona 1 birim vereyim diyen, yaşam standardını yükseltmeyip düşük maaşa kanını emmeye çalışan patronlaraydı sitemim. ama görüyorum sektörün içindeyim, şu kadar yıldır yazılımcıyım deyip patronun hakkını patrondan fazla savunan tipler mesaj attı.

  • (bkz: nuri leflef kundura cilası)

    pazar öğleden sonraları ayakkabıları, serili gazetelerin üzerinde boyarken o tanıdık koku yayılırdı eve. fırçayı sallarken keyifli keyifli ıslık da çalardı bazen. boya sandığıyla sokaklarda gezdiği çocukluk yıllarını, öğle sıcağında bir ağacın altında içtiği gazozun tadını hatırlatıyordu belki de. yeni yeni anlayabiliyorum canım babam; biz büyüdük, sen gittin. mekanın cennet olsun.

    How can I watch Rick and Morty Season 5 online?

    Currently you are able to watch "Rick and Morty - Season 5" streaming on Hulu, HBO Max, HBO Max Amazon Channel, DIRECTV, Adult Swim or buy it as download on Amazon Video, Vudu, Google Play Movies, Microsoft Store, Apple iTunes.

    Where can I watch Rick and Morty Season 5 for free UK?

    You can watch Rick and Morty Season 5 in UK on Hulu.